De stoffeerderij

Met een prachtige collectie stoffen kunt U bij Moddejongestofferingen terecht voor het stofferen van Uw meubelen, boten en caravans.
Door het open karakter van de stoffeerderij t.o.v. de showroom geeft Moddejongestofferingen een kijkje in de "keuken" van de stoffeerderij, zodat de klant kan zien wat er gestoffeerd wordt.
In deze ruim opgezette en goed verlichte stoffeerderij staan de modernste machines en werk ik met het meest geavangeerde gereedschap.
Wat het eerst opvalt in deze stoffeerderij is een spuitlijmcabine voor het verlijmen van schuimen, fiberfill en meubelstoffen.
Deze cabine is voorzien van een afzuiginstallatie met filters die perodiek vervangen moeten worden.
De lijm die ik verwerk is er een op waterbasis. Deze voldoet aan alle wettelijke eisen en zo draag ik ook een steentje bij aan een goed en schoon milieu.

Verder bevindt zich in de stoffeerderij een heftafel, wat electrisch instelbaar is op elke hoogte en voldoet aan alle arbo veiligheidseisen.
Het voordeel van deze werktafel is dat je altijd op werkhoogte staat te stofferen, dit voorkomt lichamelijke klachten zoals rug- en schouderpijn.

Naast het stofferen van meubelen worden er ook kussens geleverd voor boot, caravan of bankkussens.
Deze kussens kunnen in overleg met de klant op verschillende manieren afgewerkt worden, hetzij met een piping, enkel- of dubbel platgestikt.
Alle hoezen worden afgewerkt met een rits en eventueel voorzien van stoffen knopen.